Terwijl mijn grote borduurwerk weer even ver weg in de kast is verdwenen, pakte ik het haken weer op. Maar lang haken achtereen lukt helaas even niet meer, dankzij een peesontsteking in mijn pols/duim. De dokter zei dat het iets was wat veel voor kwam bij zwangere en net bevallen vrouwen… Maandag mag ik gezellig voor een spuit die er in word gezet, brr ben daar toch zenuwachtig voor. Maar hopelijk gaat de pijn snel weg en kan ik weer lekker alles doen zonder nadenken!

Elk moment dat het lukt pak ik toch even de haaknaald op en zo ontstond er een gezichtje en ben ik begonnen aan het beentje. Het vorige haakwerkje was een heel stuk grover dan deze en het is dus weer even wennen. Maar dit wordt zoveel mooier, het is echt genieten hoe alles ontstaat en ik kan niet wachten tot hem in elkaar te zetten!

De kleur is helaas wel iets meer rood dan het origineel. Maar deze kleur die werd aangegeven kon ik helaas nergens vinden. Op naar het tweede beentje en dan het lijfje! Mocht je nu nieuwschierig zijn wat ik aan het haken ben? Dit schattige vosje!

Het is allemaal wel even wennen en zoeken, ik heb nooit echt poppetjes gehaakt en eigenlijk het altijd simpel gehouden. Ik kan je vertellen dat dit toch wel een stukje lastiger is! De kleurwisselingen, de fijne naald en natuurlijk zo’n groot poppetje.

Er is dus nog genoeg te haken voor dat ik het in elkaar mag zetten, maar was wordt deze toch leuk! Het is toch wel echt genieten om dit te kunnen maken, veel leuker dan altijd maar die computer, tv of andere niet creatieve dingen.