Oktober is voorbij en dat betekend de eerste echte Monthly stitch op Kostelijk leven. Ik had vol enthousiasme het vorige blogje geschreven, een foto gedeeld van de Fall Fairy en zo met de hoop een hele mooie update vandaag te kunnen laten zien. Maar nee ik heb eigenlijk geen kruisjes gezet meer aan de Fall Fairy. Ben enkel nog bezig geweest met een klein werkje en heel veel tekenen.

Ik was op 18 oktober begonnen met dit werkje, borduurde in een week tijd bijna het hele wolfje af en toen stopte het eigenlijk. Ik begon met een Bullet journal en die slokte al mijn tijd op.

Maar vandaag ben ik zover, moet ik echt nog een klein stukje voor ik hem mag inlijsten. Nu ik deze foto zie vind ik hem meteen zo leuk! Wil ik hem meteen afmaken, maar de energie ontbreekt even dus dat komt deze maand wel.

Ik ben heel benieuwd wat ik in november ga borduren, de laatste tijd krijg ik wel weer zin om aan één groot donker werk te borduren. Of ik dit echt ga doen? Ik weet het niet, dat weten we volgende maand.

Heb jij veel geborduurd deze maand?