Terwijl manlief en mijn schoonvader op weg gingen naar de film, mijn meisje in slaap was geraakt en lekker op bed lag borduurde ik het vosje af. Opeens kreeg ik de kriebels en moest hij gewoon af, er was niks leukers om nog een werkje dat af was op mijn lijstje van 2017 bij te kunnen schrijven. Er stonden immers helaas nog maar vier dingen op dit lijstje. Al moet ik toegeven dat dit meer is dan in 2016 en 2015 bij elkaar.

Het was een fijn werkje om aan te borduren, de kleuren waren zacht en paste allemaal goed bij elkaar. De stiksteekjes waren wel weer  even wennen, maar deze maken het borduurwerk ook zoveel mooier.

Zonder de stiksteekjes waren de blaadjes nooit zo mooi geworden, net als de besjes van het werkje! Of al die haartjes en zijn ogen, nee ze horen bij het werk en brengen alles tot één mooi geheel.

Ze is af en hoewel ik eigenlijk een witte lijst wilde voor dit werk, past de bruine lijst perfect bij het borduurwerk. Een mooi werkje voor in onze dochter haar hoekje van onze slaapkamer. Oh ik ben zo blij dat deze af is, wat was het toch leuk en wat kan ik toch tevreden naar het werkje krijgen. Hij staat dan toch echt even nog op de achtertafel naast mijn laptop.