Terwijl de dagen donkerder worden is er ook weer een donker winters werk uit de bakken tevoorschijn gekomen. Een groot werk waar ik wel met plezier aan kan werken. Omdat ik het patroon op mijn tablet heb staan kan ik heel fijn inzoomen en ik heb dat eigenlijk wel heel hard nodig. Want door alle korte nachten zijn mijn ogen wel wat slechter dan normaal.

Op dit moment zijn het van dicht bij gekke kleuren, het en der tussen al het zwart zit wat groen. Opeens is er bruin en geel. Maar van een afstand wordt het toch echt wat, ik ben ook zo benieuwd hoe hij verder gaat worden.

Tussen het verzorgen, huishouden en wandelingen door luister ik heerlijk naar een luisterboek en prik ik aan dit mooie werk. Ondanks de grote en vele kleuren is het eigenlijk een makkelijk werk. Het enige verschil is dat het zo langzaam gaat…

Ben je nu nieuwschierig hoe deze gaat worden? Klik dan even hier.