Elke maand komt er een blogje online genaamd “monthly stitch, knit & crochet” om zo de balans op te maken. Zo hou ik de motivatie om heerlijk te blijven handwerken! Zo de grote projecten verder te maken en alle kleine borduur, brei en haakwerkjes ook echt af te maken. Om zo langzaam de grote voorraad te laten inkrimpen. Waar was ik vorige maand en waar ben ik op dit moment? Ik vertel het je vandaag.

Als eerst maakte ik het kleine vosje af! Dat kon je hier lezen! Toen ons meisje sliep en manlief een avondje naar de bioscoop en uiteten was met zijn vader had ik rustig de tijd om het in te lijsten en een tijdelijk plekje te geven op de kast.

De 12 dancing princesses pakte ik deze maand weer op, de bovenste foto maakte ik op 16 november en deze maand zijn er zo’n 1700 kruisjes bijgekomen. Wanneer ik de nummers opzeg klinkt het super veel, tot dat je er naar kijkt.

Maar ik heb hem weer op een borduurframe gezet, borduur per rij en maak soort driehoekjes om zo geen lijnen in het borduurwerk te krijgen. De laatste paar dagen was ik met de onderste rand even bezig, deze zit vol confetti dus dat is niet echt een feest…

Fibi de vos kreeg beentjes, althans de beentjes had hij al. Nee ik haakte verder aan het lijfje, dit is echt een werkje waar ik met vlagen zin in heb. Even haken of breien, een hobby waarvoor ik niet elke dag veel geduld heb! Sinds begin oktober bleef het steken bij zijn hoofd en nog even en hij kan wandelen.

Als laatst mijn roze zachte knuffel vest voor onze kleine madam. Sinds augustus heb ik niks meer van deze laten zien, hoog tijd dus! Want het achterpand, 1e mouw en voorkantje is klaar. Zo begon ik aan het tweede voorkant, gelukkig ik heb nog wel even tijd, aangezien dit werkje voor 18 maanden is.

Er wordt nog genoeg gehandwerkt, al zal het de aankomende tijd wel minder worden nu ik weer ga werken en ons meisje steeds meer begint te bewegen. Op naar de volgende update over mijn lopende projecten, benieuwd wat af is of hoever ik ben!