Terwijl het weekend heel kort was voor mij omdat ik op zondag al om 6 uur moest werken… Gingen we er toch een leuke zaterdag van maken. Ik wilde met onze kleine meid eens kijken bij het tuincentrum, ik was benieuwd hoe zijn op de huisjes, draaimolens en alles zou reageren en zo gingen wij vroeg in de ochtend op pad.

Eenmaal daar aangekomen viel het mij eigenlijk heel erg tegen, geen leuk treintje zoals ik had gehoopt. Maar wel een bewegende draaimolen, schaatsende kindjes en zelfs een herkenbaar punt uit de stad. Ik hoef nu vast niet meer te verklappen waar ik eigenlijk woon…

Terwijl ons meisje voor het eerst zo in de wagen zat keek zij heerlijk ongeïnteresseerd naar alles, de visjes die we daarna gingen bekijken wekte meer enthousiasme bij haar op. Lijkt ze toch wel een beetje op ons, aangezien wij het dit jaar ook echt niet zo tof vonden.

Volgende keer gaan we maar naar de kinderboerderij, eens kijken wat ze daar van vind. Nu ze steeds Pip de kat wil pakken hier, de eerste keer staart trekken zit er al weer op voor die arme Pip. Maar hoe leg je een meisje van zeven maanden uit dat ze lief moet zijn. Pip is te minste slim, die houd veilig afstand tegenwoordig.

Ons kersthuisjes bezoekje zat er al gouw weer op en enkel met een speeltje voor Pip verlieten wij het tuincentrum, volgend jaar eens bij een andere gaan kijken. Want die huisjes zijn altijd wel leuk om te zien, maar snap oprecht niet wie dit nu in zijn huis wil…