Het einde van het jaar is echt inzicht en 2017 was voor mij wel een tijd van dingen afmaken. Althans niet heel 2017, pas aan het einde van het jaar kwam dit eigenlijk naar boven. Zou het  door het moederschap komen en dat ik graag wat minder voorraad wil hebben? Wie weet maar vandaag is zelfs de baby deken bijna af en zo wordt het tijd om doelen te stellen voor 2018.

Doelen voor handwerken zijn wel leuk om te maken, voor veranderingen stel ik nooit doelen. Enkel voor deze keer is mijn doel om in 2018 te verhuizen naar een huis met een slaapkamer extra. Verder zullen we zien wat het jaar 2018 brengt.  Nu op naar mijn doelen en wensen.

Haken

Dit is iets wat ik eigenlijk nooit echt deed, maar nu ik een meisje heb lijkt het mij gewoon leuk dat ze allerlei leuke knuffeltjes heeft om mee te spelen. Ik merk nu ook dat ze nog al met de knuffels bezig is die in haar buurt liggen, dus dan is niks leukers toch. Met het vosje ben ik al begonnen en de rest mag hopelijk rustig volgen in 2018.

 

Breien

Het eerste vestje is er een die ik echt graag wil afmaken, ik brei deze voor 12 maanden en ben al een mooi eind op weg. Daarna hoop ik met de grote trui te beginnen, ik hem immers daarvoor de wolletjes al in huis en als ik nog tijd over heb dan is het gele vestje ook gewoon super leuk! Maar hey, tijd over met handwerken bestaat eigenlijk niet toch!

 

Borduren

Borduren zal dit jaar iets minder hoog op mijn to do lijstje staan, wel moet ik Woezel en Pip afmaken van mezelf, nu helemaal omdat mijn vriendin al weer van de derde in verwachting is en haar tweede al meer dan een jaar is… Nee er staat toch geen derde meetlat op het programma, mijn vriendin kan borduren dus die laat ik aan haar over! Verder wil ik graag gewoon verder met de 12 dancing princesses en misschien Bambi maken, vooral omdat het vosje al af is en ik deze graag later op het slaapkamertje van mijn meisje wil hangen.

 

Genoeg leuks dus voor 2018, ik heb nog vele andere borduurwerken die ik kan maken. Mijn voorraad loopt echt over dus we zullen zien wat het jaar brengt, voor nu eerst de baby deken af en daarna op naar 2018 en eens kijken of ik hier de lijst van handwerkjes die af zijn voor 2018 langer kan maken dan voor 2017. Ik wil in ieder geval meer genieten van het handwerken nu de tijd minder wordt omdat ik mama ben en een volkstuin heb.

Stel jij handwerk doelen voor 2018?
Of zie je wel wat het jaar brengt?