Het is januari en nog altijd gebruik ik mijn bullet journal. Wel moet ik bekennen dat ik de laatste tijd niet zo creatief was, maar ach het blijft een agenda en geen tekenboek. Dit meisje en het doel voor 2018 had ik al getekend, maar het is dus januari en ik dacht laat ik eens de start van het nieuwe jaar laten zien in mijn boekje!

Als eerst gebruik ik echt nog altijd de zelfde lay-out voor mijn weken, ik vind het fijn om aan de ene kant mijn afspraken te zetten en de andere kant mijn blogjes die gepland staan. Op dit moment staat er dan niks op, maar ik hoop de blogflow weer snel te vinden!

Ook heb ik het doel van mijn handwerken op papier gezet, oké de borduursters onder ons weten dat het doel voor de 12 dancing prinsesses wel heel erg enthousiast is genomen. Maar hey je moet ambitieus zijn niet waar? Ik wil gewoon lekker in mijn vrije uurtjes even handwerken ipv tv kijken en andere schermtijd dingen.

Als laatst het het doel om een gezond bmi te halen, ja hij zit wel aan de boven lijn van de groene kleur. Maar 67 is een heel mooi doel en hopelijk heb ik het bereikt op 1 januari 2019. Wow 2019 klinkt wel heel erg ver weg he! Maar voor je het weet… Ik ben in ieder geval goed begonnen nu ik de opeens aangekomen kilo’s uit het niets er weer af zijn en het start getal weer klopt.

De aankomende dagen zal ik maar weer even verder met de weken uit te werken en ook natuurlijk verder invullen van het jaar. Ik vind het nog altijd fijn om mijn bullet journal te gebruiken. Zet daar de gewerkte uren in, de aan en eind tijd van de opvang bij de gastouder en vanaf dit jaar ook het gas, elektra en huishoudgeld dat er door heen gaat. Al moet daar nog even een ontwerpje voor komen!

Gebruik jij een agenda?
Zo ja wat voor een?