De stilte is voelbaar, het is vroeg op de avond en het enige geluid zijn tikkende naalden, het knorren van de kat en een lezende manlief. Wanneer ik het lezen zou beschrijven als omslaande bladzijdes klopt dit niet, aangezien hij verzonken is in de e-reader.

Ik zocht de beer weer op om hem verder af te breien, begon aan een oor. Het is toch apart dat je alles direct vast breid aan de beer en er komt geen naald aan te pas. Enkel breinaalden natuurlijk.

Langzaam wordt het eerste werkje van het jaar afgebreid, het is fijn om doel voor doel verder af te maken. Al heb ik ook twee mooie wolletjes sokkengaren besteld en wat wol voor een shirt voor ons meisje voor van de zomer. Mijn gevoel zegt dat 2018 ook een jaar wordt van breien, veel breien omdat dit met een kindje wel makkelijker is dan borduren.