Wat word het saai zo enkel maar handwerkblogjes die online komen, maar het is even niet anders op het moment. Vandaag zowaar een heel nieuw project genaamd randje per week. Nu merk ik op dit moment dat het borduren wel heel erg in de vergetelheid raakt en het breien juist de ontspanning verzorgd. Toch kon ik het niet laten om voor de 2e keer een poging te doen om mee te gaan doen met het randje per week.

Twee jaar geleden probeerde ik het voor het eerst, maar de rust en doorzettingsvermogen was er niet. Maar ik ga het nog een keer proberen en ben dan ook begonnen met het eerste randje van 52 randjes die ik mag gaan borduren. Ik borduur met een hele andere kleur dan dat men van mij gewent is, Roze!!!

Het was even puzzelen, maar dan heb je ook wel de juiste gevonden. Ik borduur op 14 draads linnen en oef dat is toch best wel pittig. Ongeveer 7 kruisjes per cm, zoals ik normaal ook borduur. Alleen bij linnen zijn de draden niet gelijk en zo is het wel even goed kijken. Het is hopen op meer zonlicht dus!!!

Ik ben begonnen en vanaf nu zal ik elke keer een foto delen wanneer ik een deel af heb. Dat worden 52 blogjes met foto’s en hopelijk deel ik in de laatste week van december 2018 het laatste randje. Dat wordt weer lekker borduren in de vrije uurtjes.