Wat is het toch heerlijk hier in huis, terwijl het buiten nog altijd vrij mistig en grijs is zit ik bij de kachel. De laatste tijd is dat wel echt mijn vaste plekje geworden, heerlijk op een stoel die zorgt dat mijn rug geen zeer gaat  doen. Naast de box dat mijn meisje mij kan zien zitten en wij heerlijk contact hebben zonder dat ze op mij hoeft te zitten of ik boven de box moet hangen. Hierdoor ligt ze ook nog eens heerlijk te spelen.

Terwijl ik allemaal borduurdoelen had om in 2018 komt er nu al weinig van terecht, heerlijk zit ik te breien bij het ligt door de ramen. Op dit moment ben ik met een shirtje voor onze dochter bezig, met allemaal leuke steken en nog eens van de nek naar beneden aan elkaar gebreid. Dit is iets wat volledig nieuw is en ik ben dan ook drie keer opnieuw begonnen.

Wat voor patroontje het word, dat kun je hier zien. Maar ik moet wel zeggen dat veel patronen van Drops er altijd zo oubollig uit zien door de kleur of manier van fotograferen… Natuurlijk is het ergens soms ook wel lekker oubollig hoe de patronen zijn, maar mijn verlanglijst is gegroeid om nog meer te breien, zelfs twee dingen voor mezelf staan op mijn verlanglijstje!

Zal 2018 dan toch eerder een jaar worden van gebreide sokken, kleertjes voor mijn meisje en zelfs wat voor mezelf? Nu ga ik lekker verder breien aan dit shirtje, wat is het toch ontspannend.