Dan ben je heerlijk aan het breien en kom je op een punt dat je de mouwen mag afkanten, op dat punt kom je er dan ook nog eens achter dat de telling niet klopt… Oh wat baalde ik, want er zaten al zo veel steekjes in en zo mocht ik alles gaan uithalen en weer opnieuw beginnen. Weer omdat dit niet de eerste keer was dat ik met dit shirtje opnieuw begon.

Het van boven naar beneden breien in een geheel is voor mij nieuw, ja een mouw breien, rugpand enz en alles aan elkaar zetten op het einde lukt mij prima. Maar nu vanaf boven naar beneden breien is nog een hele kunst op zich. De tekst “knitting is my therapy” klopt op dit moment wel, ik vind het fijn en rustgevend ondanks dat ik alles voor de derde of vierde keer mag gaan breien.

Op deze foto kon je zien hoever ik was, op het punt van de mouwen af te maken en verder te gaan met het lijfje. Maar helaas we gaan weer opnieuw beginnen en hierna heb ik nog wat leuke projecten in de planning. Ik zag zelfs een leuk jurkje voor mezelf en ook een shirt. Maar eerst dit maar eens tot een goed einde brengen, duim je even mee dat ik het deze keer wel goed doe…