Het is eindelijk weekend, het gevoel hiervoor mist volledig dat wel helaas. Dit komt ook omdat ik super weinig geslapen heb, na dat ik om half 1 in de nacht thuis kwam van mijn werk en eindelijk om 1 uur in bed lag besloot mijn meisje om half drie te komen voor de fles. Daarna sliep ze even en begon ze weer om half vier tot half zes, dit doet ze helaas de laatste paar dagen vaker.

Toen ik uiteindelijk uit bed kwam om kwart over negen wou manlief net broodjes halen, super lief maar snel kleden ik mij aan en haalde wij even de boodschappen voor de hele dag. Even was de buitenlucht wel heel fijn, zo koud en fris. In de middag trok ik mijn schoenen weer aan en ging ik zelf even naar het tuincentrum, ik wilde stekgrond halen omdat de puntpaprika’s gezaaid mogen worden. Ik kwam wel met wat meer thuis dan enkel stekgrond, ook uien om te planten en deze pannenkoekenplant.

Die natuurlijk in mijn hoekje van de woonkamer belande, naast mijn theepot voor mijn breiwerk en bij de mand met bolletjes wol. Ik riep van de week al dat wanneer wij in een ander huis woonde ik een eigen kamertje wilde voor mijn handwerken, inmiddels bedacht ik ook dat daar mijn laptopje maar zou worden gezet. Of dit echt zou gebeuren is natuurlijk maar de vraag, en of het een fijn klein kamertje is.

Voor nu is mijn hoekje gezellig, gaap ik mijzelf de dag door en kook ik voor het eerst weer veganistisch.
Gelukkig is er nog een zondag om heerlijk bij te komen.