Wat heeft het even geduurd dit jaar tot ik de eerste kruisjes weer aan een groot borduurwerk zette, ik kon het geduld niet opbrengen en het donkere werk 12 dancing princesses trok mijn aandacht niet. Toen bedacht ik opeens dat ik nog een heel mooi borduurwerk aan het maken was met fijne kleuren, zo die werd opgezocht en toen was ik mijn patroon kwijt…

Met dank aan een lieve borduurster kon ik toch verder, het was ook een freebie dus dat zij mij het patroon even doorstuurde was juist heel fijn. De softe foto boven in vind ik heel erg mooi, alle foto’s zien er bijna zo uit maar de kleuren komen dan toch niet helemaal over zoals ze zijn. Dus hier ook even een foto hoe de kleuren er echt uit zien, plus zoals je kunt zien ben ik eigenlijk al wel heel erg ver.

Op de foto ontdek ik opeens ook dat de onderkant van de paddenstoel al tevoorschijn komt, zo leuk om even je werk van een afstandje te kunnen bekijken! Elk vakje is trouwens 10×10 kruisjes dus dan heb je een idee hoe groot het werk wel niet is.

Nu ga ik lekker even verder borduren, nu de energie er is en mijn meisje slaapt kan je maar beter het er even echt van nemen. Op naar een hele paddenstoel!