Elke keer als ik nu naar mijn plekje kijk word ik zo vrolijk van mijn nieuwe plant en theepot waar de garen in zit voor mijn vestje. De afgelopen weken heb ik vooral in de vrije uurtjes gebreid en is het borduren steeds meer op de achtergrond geraakt, nu dat het moestuinseizoen ook weer begint zal het enkel nog maar minder worden. Handwerken is hier toch iets meer voor de winter.

Maar ik heb nog genoeg leuke projecten te maken zoals je op mijn Ravelry pagina kunt zien. Op mijn plankje zie je nu ook een kleiner bolletje wol om een mutsje te breien, deze gaat donderdag mee op reis. Want dan ga ik weer naar de handwerkbeurs in Zwolle, mijn schoonouders passen even op de kleine meid zo dat ik lekker vroeg de trein in kan en zo echt even een dagje uit kan zijn.

Nu kun je misschien denken, handwerkbeurs? Maar je hebt helemaal niks nodig, nee nodig heeft een handwerkster nooit iets. Maar kijken en iets leuks tegen komen kan zeker geen kwaad, het enige wat ik mij voor heb genomen dat ik geen gigantische werken mag mee nemen. Het moet allemaal wel leuk te maken zijn en geen project zijn die een paar jaar duurt. Daar heb ik er al genoeg van.

Voor nu brei ik nog lekker even door, nog tien a vijftien cm te breien en dan is dit leuke shirtje af!

Ga jij naar de handwerkbeurs?