Terwijl ik het pakketje open maak zie ik de broek liggen, rustig trek ik hem aan en weer zit het niet. Mijn lichaam is veranderd en daardoor zijn broeken gewoon echt niks meer. Ze zitten niet lekker, passen niet of zijn juist op de gekste plekken veel te ruim… Nee ik besloot dan toch maar eens voor wat jurkjes te gaan en zo bestelde ik de afgelopen week ene paar jurkjes.

Terwijl ik broeken toch wel snel in maar 44 moet bestellen en dit er gewoon niet mooi uit zien of een zwembandje veroorzaken bestelde ik jurkjes in één a twee maten kleiner. Enkel de jurkjes met veel kant kon ik niet aan, maar hey dat heb ik nooit gekund met mijn armen…

Omdat mijn kast toch wel heel grijs en zwart was geworden besloot ik wat kleur te brengen in de kast en nu, nu dans ik in jurkjes rond met bloemenprintjes. Staan er schoenen op de plank waarmee ik ver kan wandelen en er toch ook leuk uit zien onder een jurkje. Koos ik zelfs een paar korte jurkjes en met een lage v hals zoals deze. Nu in de winter met een hemdje en van de zomer misschien wel zonder.

Vroeger droeg ik vaak rokken en nu, nu zijn het weer jurkjes geworden. Want de enige broeken die ik nog pas zijn mijn twee zwangerschapsbroeken en één oude broek die wat te groot was voor de zwangerschap. Stiekem zijn die zwangerschapsbroeken te groot aan het worden, maar hey ze zijn voor het werk wel heel handig.

Ik draai nog een rondje en huppel dan weer als een blij meisje op mijn glimmende schoenen het huis rond. Nooit gedacht dat ik nog bloemetjes zou dragen en eigenlijk zulke meisjes achtige kleding zou dragen. Maar ik kan je wel vertellen, het geeft mijn zelfvertrouwen wel een boost!