De zon komt weer meer en meer tussen de wolken en zo krijg je bijna een lente gevoel. Mits je binnen blijft want buiten is de vorst weer om de hoek komen kijken. Maar die zon schijnt zo heerlijk naar binnen en ik wil gezonde lekkere ontbijtjes maken die veganistisch zijn. Dan kom je toch al wel snel op de lekkerste smoothies terecht, maar lekkere? Ik ben nog al kieskeurig en vind niet alles zomaar even lekker.

Maar voor deze smoothie heb je weinig nodig in de keuken, enkel een blender of staafmixer en je kunt een heerlijk ontbijt maken voor jezelf of een lekker drankje voor twee. Een mooie rode kleur van het het fruit laat de zomer heel even zijn begonnen.

Ingrediënten
  • 210 ml  sojamelk
  • 1 hand frambozen, diepvries of vers
  • 1 hand aardbeien, diepvries of vers
  • 2 kleine bananen
  • 2 el cashewnoten
  • scheutje vanillearoma
Bereiding

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een romige smoothie