Terwijl elke week wel nieuwe leuke dingen gebeuren, soms de fijne sleur het huis levend houd vertel ik in de weekoverzichten wat wij hebben meegemaakt. Van simpele rustige dagen tot soms drukke volle dagen. Lees je mee wat wij hebben meegemaakt deze week?

Maandag en dinsdag

Maandag was een dag waarbij de irritaties heel hoog op begonnen te lopen, wij zouden in de avond naar de bank om te bespreken wat wij konden lezen. Maar dat ging helaas weer fout en zo werden alle voorzorgmaatregelen weer van tafel geveegd… Ook raakte ik mijn stem kwijt en begon ik helaas met hoesten. Ja ook hier was het virus binnen gedrongen… Dinsdag was ook nog een gewone dag werken, na het werk was de sportschool aan de beurt en als laatst werden de paastakken in huis gehaald. Even een beetje gezelligheid in huis brengen.

Woensdag

Woensdag was een dag van lichte zenuwen, van uitrusten na drie dagen werken en in de avond uren naar Amsterdam. De nacht was echt een drama omdat mijn meisje ook verkouden was en maar bleef hoesten en dus vooral bij ons in bed lag. Overdag ruimde ik wat op en ging de blender stuk tot groot verdriet. Ik gebruik deze echt elke dag en probeerde direct maar het juiste onderdeel te bestellen.

Stapte in de avond  in de trein, breide ik sokken voor de ontspanning en liep ik naar het hoofdkantoor van de Telegraaf. De beveiliging is niet te geloven daar en het was zo grappig om je blog op een bord te zien tussen andere bloggers. Helaas had ik nog altijd geen stem en dat was echt super onhandig! Maar wat een ervaring rijker en ik stapte in met de start-up en we zullen zien wat dit brengt voor de blog.

Donderdag 8 maart

Was een dag dat ik eens op papier ging zetten wat ik wilde met de blog, soms heb je van die momenten dat je maar wat aanklooit. Je ideeën niet meer uit je vingers lijken te komen en dus een beetje afdwaalt van wat je met je blog wilde doen. Ik tekende voor het eerst weer in mijn bullet journal en maakte de deze foto en plaatste die op instagram.

Vrijdag 9 maart

Een werkdag zoals alle anderen, alleen moest ik even naar de leidinggevende om te kijken wat ik wilde. Ze boden aan om mij operator  te maken ipv inpakker. Een leuke stap omhoog en fijn dat ik dit kan gaan doen met drie dagen. Iets wat helaas niet lukt met kwaliteitsdienstfuncties enz. Maar eerst een toets maken en dan zullen we weer verder zien, stap voor stap eens kijken wat het allemaal brengt.

Zaterdag 10 maart

Zaterdag, de stem kwam langzaam terug en het was een hele drukke gekke dag geworden. Wij hadden eerst een afspraak bij de bank om eens te kijken wat wij konden lenen en gelukkig viel het mee. Nu kunnen wij echt naar huizen gaan kijken. Maakte wij een afspraak voor woensdag om ook door een andere makelaar ons huis te laten taxeren en keken wij bij thuiskomst wat huizen.

Daarna reed ik helemaal naar Den Helder om mijn nieuwe glazen op te halen en om eerlijk te zijn ben ik daar op dit moment echt niet blij mee. Reed ik een vogel dood die midden op de weg bleef zitten en op het laatste moment weg vloog. Zo zielig!!!

Besloot daarna door te rijden naar de stad en ging een afspraak maken voor een tekenafspraak voor de nieuwe tattoo, nam even zomaar een piercing zonder dat manlief dit wist en voor ik ging douchen vroeg ik hoe ik er uitzag en zo ontdekte hij het. Zijn blik was goud waard, een zeer gepijnigde blik en daarna verbazing. Gingen we samen even boodschappen doen en belande ik in de avond met gesloten ogen op de bank van de hoofdpijn, balend dat mijn ogen altijd zo gedoe zijn. Hopelijk wennen mijn ogen aankomende dagen anders word het weer terug gaan, want nu is het gewoon bagger.

___

Een lekker vol weekje en ben benieuwd wat aankomende week brengt,
vinden jullie deze blogjes leuk? Laat het even weten.