Oh wat is het vandaag opeens mooi weer, de zon schijnt zo fijn naar binnen dat alle plantjes hier de lucht in vliegen. Iets te rap en met die zon krijg ik ook de opruim kriebels. Lente schoonmaak? Neen zo erg is het nu ook weer niet, maar sinds wij nu echt aan het rond kijken zijn voor een huis komen er wel opruim kriebels opborrelen. Zo waren de handwerkspullen er aan toe en besloot ik twee grote dozen te pakken en alles bijna daar in te doen.

Ik ben eigenlijk nu wel erg trots dat al mijn handwerken in deze twee dozen passen en heb die dan ook dicht gemaakt om pas weer open te gaan in ons nieuwe huis. Dit kan dus een jaar zijn of misschien wel korter. Mijn borduurwerkvoorraad is echt zo groot dat ik eigenlijk tot mijn dood wel kan borduren en geen nieuwe patronen meer hoef te kopen, gelukkig vallen de wolletjes nog mee en eigenlijk bijna alle wolletjes liggen hier in de mand.

Wolletjes om een broekje te breien voor mijn dochter in een soort oker geel. Een beren vest die afgebreid mag worden en een sjaal, vergeet niet een trui voor mijzelf. Genoeg leuke projecten en ook hier heb ik eigenlijk geen handwerkjes meer nodig de eerste tijd, genoeg leuks om handen. Maar ik ben nu eerst bezig om het shirtje voor mijn dochter af te breien en dit vordert toch wel gestaag.

Naast al dat breien kan het natuurlijk niet zo zijn dat ik echt helemaal geen borduurwerken meer in huis heb, neen ik heb er twee! Deze en een Woezel en Pip meetlat die nog altijd echt af moet… Voor dit grote werk zullen er nog wel kleuren moeten worden gekocht, maar hey als dat het enige is vallen de kosten straks toch aanzienlijk mee de eerste maanden. We moeten weer gaan budgetteren vooral nu er een nieuw huis aan zit te komen!

Och och och wat is het opeens leeg in huis, geen boxen meer her en der door het huis maar één mandje en een bakje met het borduurwerkje. Ik ben benieuwd wat het volgende is wat ik ga opruimen, je kunt niet vroeg genoeg beginnen toch!

Heb jij een grote voorraad handwerkspulletjes
of valt het wel mee?