Oh wat is het toch fijn dat de vorst weer het land verlaat, ik ben zo toe aan de lente en inmiddels zijn mijn plantjes dat in huis ook wel. Terwijl het huizen kijken er toch voor zorgt dat ik iets gereserveerder ben met het tuinieren staan er toch wel mooie plantjes voor de ramen. Ik ben gereserveerd omdat ik bang ben straks te moeten verhuizen met de tuin omdat het te ver wordt en dan heb je natuurlijk al je werk voor niets gedaan.

Maar toch ben ik bezig, staan er doperwten voor de ramen, tuinbonen en nog veel meer. Klaar om in de grond gezet te worden als de vorst echt voor een paar dagen weg blijft. Plus de regen want anders is het met kleigrond niet echt werken op de tuin. Dit jaar wilde ik heel veel bloemen planten en zou ik een hoop bollen willen planten, maar door het verhuizen heb ik dat nu nog niet gedaan, volgend jaar als ik nog op deze tuin mag blijven gaat dat zeker gebeuren!

Ik ben er klaar voor en mijn plantjes nu ook wel. Nu de natuur nog even, plus de tuin. Want de kleigrond moet nog wat worden fijngemaakt ipv die grote blokken gekeerde grond die er nu op de tuin ligt. Duim mee dat het morgen mooi weer is, dan kan ik eigenlijk weer wat doen!