Daar zat ik dan op weg naar de Veluwe, i.p.v. een weekendje wat op de planning stond bleef het bij één dag omdat ik nog niet zover durfde te rijden met mijn nieuwe glazen in mijn bril. Van het prachtige zonnige weer op woensdag was niks meer over en het was koud, heel koud. Maar aangezien mijn vriendin nog maar negen weken hoeft voordat haar tweede kleine hummeltje word geboren wilde ik toch even heen.

Terwijl het koud was en wij allemaal ingepakt waren of dat we naar de noordpool gingen keken wij naar lammetjes. Natuurlijk werd het aaien voor de kleine dame en mijn meisje sliep ondertussen heerlijk in de draagzak, lekker warm weg gestoken in de jas. Manlief stond stiekem enkel te mopperen dat het zo verschrikkelijk koud was en eigenlijk had hij wel een beetje gelijk.

Daarna lekker snel naar huis en omdat mijn vriendin gastouder is was er echt speelgoed genoeg mijn meisje, zat ze heerlijk zoet te spelen en hadden we echt even geen kind aan haar. Terwijl de mannen druk in gesprek waren, de kinderen speelde gingen wij even foto’s maken van haar buikje. Jammer genoeg was het te koud want bij haar eerste zwangerschap maakte wij foto’s op de hei en deze keer bleef het bij een witte muur.

Na het eten pakte wij onze spullen en reed manlief weer 1,5 uur naar huis en eenmaal thuis waren we beide zo moe dat we met zijn alle heerlijk hebben geslapen. Maar mijn kleine meisje sliep natuurlijk de zondag ook nog heerlijk door want zo’n dagje uit kost wel even wat energie.

Nu is het geduldig wachten tot het tweede kindje van mijn vriendin ter wereld komt en hopelijk is dat even langer dan bij de eerste, want zij kwam veel te vroeg.