Elke baby krijgt op een dag tanden en elke kindje gaat wisselen, ik weet nog toen ik klein was een klein rond houten doosje waar de melktanden van mij werden bewaard. Nu kwam ik laatst eens een tandendoosje tegen in de winkel, later nog een veel leukere op internet en zo ging ik eigenlijk nadenken over wat voor tandendoosje voor mijn kleine meisje? Doen we zo simpel doosje of maken wij het special, één ding is zeker… het moet een houten doosje zijn!

Ja het is wel heel erg vroeg, haar derde tandje is net door en wij mogen echt niet klagen hoe zij hier mee om gaat. Ze is enkel wat hangeriger en wil iets meer bij je in de buurt zijn. Ow en bijt natuurlijk overal op, maar veel meer huilen dat doet ze niet. Hopelijk krijgt zij zo al haar tandjes en kiesjes en gaat het wisselen later ook zo soepel.

Maar een tandendoosje zijn er natuurlijk in allerlei maten, niet iedereen bewaard ze en andere doen aan de tandenfee, dat laatste slaan wij over maar ze bewaren lijkt mij juist wel een heel leuk idee. Na wat zoeken kwam ik dan eigenlijk het perfecte doosje tegen, een houten doosje en deze is met allemaal vakjes.

Dat vind ik wel extra leuk omdat je zo in één oogopslag kunt zien welke ze nog moet wisselen en als ze groter is ziet ze ook meteen wat voor verschillende tanden er zijn. Het enige wat jammer is, is dat hij nog niet met Nederlandse tekst verkrijgbaar is, dus krijgt ze blijkbaar meteen Engelse les.
Vind jij net als ik dit doosje ook zo leuk, klik dan even op het marktkraampje boven in.

Bewaar jij de tandjes en
doe jij aan de tandenfee?