Terwijl ik dit schrijf slaapt mijn kleine meisje, ze is ziek en helaas al een paar dagen. Terwijl ik eerst dacht dat het door een tandje kwam, denk ik nu dat ze gewoon net als iedereen even een griepje te pakken heeft. Terwijl je moederhart breekt als je een meisje zo ziet moet ik vandaag naar mijn werk terwijl vriendlief vrij is. Het geluk was dat ik de afgelopen twee dagen vrij was en kon knuffelen en troosten, nu is vriendlief aan de beurt aangezien ik gewoon met de paasdagen moet werken.

Even geen moestuin update dus en even geen avonturen update voor zondag, nee maandag weer komt er een blogje online met mijn aller grootste angst. Die moestuin trouwens he, die viel ook even stil door al dat huizen kijken. Omdat alle huizen meer dan een half uur van de tuin vandaan zijn moet ik straks ook met mijn tuintje verhuizen, spannend allemaal! Maar voor nu gaan we weer verder met knuffelen en ga ik mijn plicht vervullen bij de baas.