Vele dagen per week speelt het door mijn hoofd, mijn blog en besteed ik er veel aandacht aan. Ik zei hier dat ik stopte, dat ik de tijd die ik hiervoor gebruik aan mijn dochter wil geven. Dat is zeker waar, bloggen kost veel tijd en ik heb er de laatste maanden wel heel veel tijd in gestoken. Pluk ik hier nu de vruchten van? Nee eigenlijk niet, er komen niet meer lezers of reacties. Enkel wanneer ik bij andere bloggers reageer komen er meer.

Heb ik hier zin in? Verplicht blogjes lezen om gelezen te worden? Nee dat heb ik niet en dat doe ik ook zeker niet. Stop ik dan toch? Nee ook dat niet, dat was een 1 april grapje.

Ik stop dus niet, ik blog gewoon door! Met ons nieuwe huizen avontuur heb ik natuurlijk genoeg leuks te vertellen. Maar ik moet wel even de schakel terug vinden naar een persoonlijke blog. Want soms dwaal ik een beetje af! Maar wat ik ga doen dat zullen jullie wel zien. Het is immers mijn blog en de quote hieronder word maar mijn nieuwe levensmotto!

Life is so much simpler when
you stop explaining
yourself to people and
just do what works for you