Nee ik ga niet meer vragen wat jullie willen, hoe jullie het willen of waarom jullie het zo willen. Nee dit is een hele simpele mededeling dat het roer de aankomende paar maanden toch even om gaat. Dan bedoel ik echt wel even om! Ik heb heel veel blogjes het afgelopen jaar geschreven, wel 233 berichten en 90617 woorden op precies te zijn. Dat is veel en dat is natuurlijk heel veel tijd.

Het leven is veranderd, ik wandel een nieuw pad met mijn kleine meisje en manlief. Opzoek naar een huis, een moestuin die aandacht vraagt en natuurlijk mijn andere hobby’s. Groen en duurzaam leven is nog altijd een doel maar dit doel ga ik toch minder verkondigen op de blog. Geen groene tips, simpel leven tips of moestuin tips de aankomende tijd. Er worden wel blogjes geschreven, maar geen vier meer per week wat ik een lange tijd heb gedaan.

Ik neem jullie nog altijd mee hier op Kostelijk Leven, de moestuin verhalen, het huizen zoeken en verhuizen, onze wandelingen, fietstochten en dagjes uit deel ik nog met liefde. Maar het wordt dus minder en ik ga even genieten van alle tijd die ik over hou! Misschien denk je nu wel “en het handwerken dan?”

Dat handwerken kun je hier vinden, ik wil graag straks alle projecten bij elkaar. Simpele foto’s met tekst welke patroon, welke garens er gebruikt zijn. Dat als ik de categorie aanklik met sokken je heel veel leuke sokken te zien krijgt die ik heb gebreid enz enz. Ik wil namelijk mijn aandacht even wat meer naar het handwerken krijgen, minder computers en meer creatief bezig zijn.

Ik blijf jullie dus mee nemen in mijn leven, zal vast vertellen hoe onze dochter met 11 maanden is. Hoe onze eerste fietstocht was met haar in het kinderzitje! Hoe de warme zomers zijn en hoe de moestuin opbloeit. Maar soms twee keer per week een blogje en soms gewoon even een weekje niet, net hoeveel wij mee maken en hoeveel zin ik heb natuurlijk!

Nu, nu ga ik lekker mijn ontbijt opdrinken en dan lekker knuffelen!!!