Steeds meer ben ik mijn preutsheid verloren, opeens draag ik jurkjes zonder bh en ja alles deint wat meer… Je kunt bij de juiste positie iets meer zijn dan normaal, maar het zit gewoon zo veel lekkerder en zijn wij soms niet een beetje te bekrompen. Maar laatst moest ik weer even een stapje verder en het maakte mij oprecht niet uit, ik liep de tattoo shop binnen om een derde tatoeage te laten zetten.

Daar lag ik dan op de tafel, geen boven kleding en een man die onder mijn borsten bezig was een tatoeage te zetten. Een ontwerp dat je wel moet kunnen lezen en wat uitleg nodig heeft om te begrijpen. Aangezien deze tatoeage in het teken staat van de vier elementen. Een herinnering voor mij dat wij mensen de natuur en dus de elementen niet kunnen beïnvloeden. Moeder natuur doet wat zij wil en wij zijn onderdeel van de cirkel en niet superieur.

Een tatoeage die ik niet volledig ga laten zien hier op internet, ik heb hem immers voor mijzelf gezet en er zijn natuurlijk grenzen wat je online zet. Maar wat staat er dan toch? De stijl is een beetje overeenkomend aan mijn tweede tatoeage voor mijn kleine meisje. In het midden staat de symbool voor de aarde, een omgekeerde driehoek met een streep er door heen. Daar omheen zitten bladeren en daarna komen de golven. Als een soort mandala is hij gezet en zo komt daarna vuur, een soort vleugels gaan onder de borsten langs en staan in teken van lucht.

Er hangen nog een drie tal hangers met kettinkjes in de vorm van stipjes aan de vleugels naar het midden. Dit kun je spontaan het symbool geven van het gezin, maar om eerlijk te zijn is het gewoon iets wat ik mooi vond. Zo is het een hele eigen stijl van de vier elementen, passend bij mij en mijn lichaam.

Heb jij tatoeages?