Terwijl de regen tegen de ramen tikt haal ik mijn zus over om even mee naar buiten te gaan. Wij zijn bij onze opa en oma en de hele familie smult van een visschotel behalve ik, nog altijd eet ik geen vlees of vis. Dus wilde ik onder het eten lekker naar buiten, even ons meisje in de draagzak en gaan wandelen.

Ik voel meer en meer behoeve om buiten te zijn, als ik thuis ben achter de computer zit kan ik opeens de drang voelen om even in het gras te gaan zitten. Wanneer de wereld nog slaapt op zondag ochtend kleed ik mij aan en ga ik met mijn meisje in de draagzak lekker wandelen.

Misschien komt het door mijn werk, dit is binnen in een fabriek… Of misschien komt het omdat de maanden natuurlijk een beetje hectisch zijn omdat het hele verhuizen steeds dichter bij komt. Maar misschien komt het eigenlijk gewoon door mijn kleine meisje die juist altijd lijkt te genieten van het buiten zijn, van de wandelingen en de wereld tegenwoordig met grote ogen bekijkt.

Maar ik geniet van het meer buiten zijn, vooral nu het weer een beetje herfstig aanvoelt. De wind net even harder waait en de planten de regen met dank ontvangen.

Ga jij veel naar buiten?

Share: