Terwijl de tijd hier spannend was, er nog genoeg keuze stress aan gaat komen kan ik ook zo genieten van deze prachtige dagen! Twee dagen was ik weer heerlijk vrij, de zon scheen zo mooi en mijn meisje was zo anders dan de laatste weken. Zo lief en knuffelig.

Opeens slaapt ze weer zonder problemen in haar eigen bed om half zeven, eet ze weer en is ze heerlijk meer en meer aan het ontdekken. liet ik haar voetjes opmeten omdat de schoentjes allemaal maar te groot bleken te zijn. Bestelde ik kleren voor haar en speelde ik weer kappertje door haar haartjes korter te knippen. Ze vond alles weer goed ondanks haar korte drift momentjes als ze iets niet mag.

Na een wandeling sliep ze heerlijk in de kinderwagen terwijl ik frambozen plukte, breide en naar een luisterboek luisterde in de tuin. Begon ik aan een cadeau voor één van de kleine meisjes die geboren zijn afgelopen tijd in mijn vriendenkring. Klinkt leuk vriendenring, die eigenlijk maar op één hand te tellen is.

Plaatste ik een paar foto’s op mijn instagram en verder stond mijn laptop vooral uit. Het niet moeten schrijven, genieten van het buiten zijn. Van het handwerken en het kleine beetje vrije tijd dat ik had. Nog heel even werken morgen en dan ben ik gewoon zes dagen vrij.

Kan jij ook zo genieten van de kleine dingen?

 

 

 

 

Share: