Terwijl wij nog acht weken moeten wachten tot wij eindelijk de sleutels krijgen van onze nieuwe woning en daadwerkelijk kunnen gaan schilderen en verhuizen speur ik het internet af voor inspiratie. Vooral omdat wij straks niet een bij elkaar geraapt zooitje in huis willen zetten en ik vind het eigenlijk wel lastig omdat ik niet kan visualiseren en manlief wel. Dus laat maakte ik een mini moodboard om manlief toch duidelijk te maken wat ik wil.

Eenmaal gemaakt dacht ik meteen dat ik dit ook wel met jullie kon delen! Wij hebben straks veel meer ruimte dan nu maar geen zolder! Erg? Misschien een klein beetje maar een zolder is eigenlijk een plek waar mensen spullen bewaren die ze nooit meer gebruiken. Dit zie ik bij mijn ouders en mijn schoonouders, dus misschien is het beter zo.

Het is een huis met meer dan genoeg ruimte, meer dan genoeg opslag voor spullen die wij gebruiken. Maar hopelijk wordt het een huis de licht, ruim en vooral down to earth aan voelt. Met overal planten, houten meubelen en zoveel mogelijk natuurlijke producten. Het is een huis waar je in de winter en zomer op blote voeten rond kan lopen omdat wij vloerverwarming hebben en moet iedereen weer zijn schoenen uit doen.

Nog even wachten en dan wordt de vloer gelegd, kunnen we schilderen en als wij eenmaal verhuist zijn kunnen wij gaan kijken naar een bank en alles een plekje te gaan geven!

 

Share: