Terwijl de temperatuur boven de 30 graden is gekomen doen wij het heel rustig aan, eigenlijk doe ik dat al de hele week. Zo kroop ik niet achter de laptop tot nu toe, borduurde ik in de avonduren en las ik weer eens een boek. Ging ik op tijd naar bed en bleef de tv veel meer uit. Dronk ik voor het eerst twee kopjes koffie of althans koffie. Ik maakte drankjes waar koffiepoeder in verwerkt zat zoals vegan ijskoffie met amandelmelk, cacaopoeder en nog veel meer ingrediënten.

Droeg ik zo min mogelijk kleding en legde ik mijn telefoon grotendeels van de dag weg. Speelde wij in het water en werd mijn verlangen om te verhuizen steeds groter door de buren. Begon mijn meisje de trap te beklimmen, kan ze smoothies uit een rietje drinken en zat ze opeens zomaar op de bank!

Nog even en dan heb ik lekker vakantie, mag ik gaan inpakken en hopelijk zakt de temperatuur weer een beetje. De rust is zalig en nog twee weekjes en dan heb ik eindelijk vrij, even geen wekker meer om vijf uur en hopelijk begint ons meisje steeds vaker door te slapen. Want de teller staat nu op 1 en dat met één jaar en drie maanden…

Geniet jij ook zo van de zomer?

Share: