Ambacht

Mijn patronen bibliotheek

Het is vroeg in de ochtend wanneer het idee opborrelt om een overzicht te maken in alle mooie breipatronen die ik bezit. Het is een idee nadat ik nieuwe inspiratie opdeed door andere breisters. Het wensenlijstje begon langzaam weer iets te groeien en opeens kwam het besef. Het besef dat ik een prachtige kleine bibliotheek heb met ideeën. Het besef met vele mogelijke projecten en zo begon ik met een overzicht. Een overzicht wat veel werk heeft kosten, maar een overzicht met vele patronen die op mijn verlanglijstje staan.


Volwassenen

Een lijst vol breipatronen, van shirts, vesten tot dikke truien. Niet alle patronen uit mijn lijst staan hierin, sommige staan al op de pennen. Andere zijn nu uit de smaak. Maar de lijst die hier te zien is, is een lijst met alles wat ik mooi vind en ooit hoop te maken.


Kinderen

Een feestje van kindertruien en een enkele jurk.


Boeken

Boeken, waar ik voorheen altijd e-books las staan er nu vier mooie breiboeken in de kast. Opvallend is wel dat alle boeken Engels zijn. Een voor een een boeken vol prachtige patronen die rustig wachten op mijn verlanglijstje.


Sokken

Een echte sokkenbreister ben ik nog altijd niet geworden. Toch heb ik een aantal mooie sokkenpatronen verzameld. Wie weet zorgen deze patronen ooit voor een heuse sokkenbrei opleving.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *