Over haar

Welkom in het kleine hoekje van Kostelijk Leven waar ik mij door een simpele woorden probeer voor te stellen.

Mijn naam is Elisa een moeder, vrouw van, maar vooral gewoon een gek hoopje mens die altijd alles maar snel vindt gaan. Terwijl de wereld voorbij raast geniet ik van de rust van de zee, van wandelingen maken door de bossen of simpelweg met een dekentje op de bank lezend of breiend.

Terwijl twee kinderen ronddwalen in huis, spelend met vooral nog hout, stof en natuurlijk speelgoed. Iets wat uiteraard langzaam begint te veranderen aangezien de kinderen ouder worden. Twee kinderen die het centrum zijn van mijn leven. De kleine dame (’17) en een kleine heer (’20).

Tussen het moederschap door werk ik in een grote fabriek in de levensmiddelenindustrie, drie lange dagen. Maar naast deze drie dagen geniet ik vooral van alles in en rond het huis. Van moestuinieren, breien, spinnen, haken en kleding maken voor het gezin.

Kostelijk leven is een plekje waar ik mijn liefde samen laat komen door woord en foto’s, genietend van even een plekje waar de wereld niet voorbij raast, waar even alles niet groter, beter en mooier hoeft te zijn. Maar simpel het zijn, lezend en kijkend met een warm kopje thee.