Simpel leven

De hommels vliegen en de breipennen tikken

Terwijl de zon binnen komt via de ramen en de teller langzaam in huis op laat lopen kruip ik achter mijn laptop. Het is al weer bijna een maand geleden dat ik de vingers over het toetsenbord liet gaan. Het tikkende geluid, de woorden die binnen sijpelen tot een blogbericht.

De afgelopen tijd stond in het teken van verjaardagen vieren, van de tuin die langzaam meer en meer groen wordt en van een test breiwerk die ik de afgelopen drie weken aan brei. De dagen vlogen voorbij en het gevoel van een te volle agenda kwam steeds vaker boven borrelen. Simpelweg probeer ik normaal gesproken een zo leeg mogelijke agenda te houden, de beslommeringen van alle dag vind ik al genoeg.

Maar terwijl de verjaardagen zijn gevierd van onze kinderen, de hommels en andere insecten heerlijk bij onze bloemen rond zoemen. De breinaalden tikken en zelfs langzaam het borduurwerk weer een klein beetje groeit komen er nog vele veranderingen aan.

Maar daar over vertel ik later meer, voor nu tikken de breipennen extra veel. Op naar een prachtig vest voor dochterlief. Probeer ik de agenda weer leger te maken en de ontspanning te vinden. Want over een maandje komt er een spannend moment van een auto verkopen aan. Maar voor nu geniet ik nog even, even van het niksen en het mooie weer.

Fijn weekend

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *