Simpel leven

De koude wind

Ik staar naar buiten wanneer ik voor het eerst weer achter mijn laptop kruip, in mijn herinneringen vliegen de vlinders rond de prachtige witte bloemen. Dansen de zonnebloemen op de wind en brand de zon hoog aan de hemel. Maar wanneer ik echt naar buiten kijk is het koud, grijs en heeft de natuur een winterslaap genomen.

Opweg naar huis van mijn dochter haar school danst de wind ons tegemoet. De kou die de ogen laat tranen, de wangen laat kleuren brengt een heus wintergevoel te boven. De dagen van regen zijn even voorbij en de herfstige winter lijkt plaats gemaakt te hebben voor een koude. De warme deken die het huis bied is zalig bij thuiskomst. Het geurende ontbijt van bananenbroodjes, een warm kopje thee brengt de liefde van het langzame, sobere leven weer naar boven. Zo borrelde het verlangen tot deze fijne simpele momenten weer vast te gaan leggen. Een mooie stille foto, een stukje woorden die het gevoel beschrijven. Simpel, rustig en in stilte.

Fijne herinneringen van het alledaagse leven. Van het zelf maken in de keuken tot tikkende breipennen op de bank. Het niks moeten maar simpel de vingers laten dansen op het toetsenbord als het verlangen daar is.

Welkom op Kostelijk Leven.

Ons thuis.
Welkom

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *