Simpel leven

Doorgaan of Stoppen

Het is ochtend wanneer ik de regen tegen de ramen zie tikken, rustig neus ik wat op internet rond. Ervan overtuigt dat mijn blogavontuur voor een stukje minder geld kan per jaar. Na mijn hartverzakking die ik kreeg na het zien van de rekeningen, zegde ik mijn domein op en melde ik dit op mijn Instagram. Verschillende reacties kreeg ik van lezers die hier blijkbaar daadwerkelijk komen kijken, die mijn teksten lezen. Mijn projecten weten te vinden en het jammer vonden dat ik zou stoppen. Het was voor mij een verrassing omdat de reacties uit blijven op de blogberichten.

En verbaast te zijn door de opmerkingen dat mensen toch langs komen, de teksten toch worden gelezen en een enkeling het gebruikt om project informatie op te zoeken. Het zorgde ervoor dat ik een zoektocht starten om de blog te behouden voor een aanzienlijk kleiner bedrag. Want al jaren schrijf ik op een blog, verschillende namen zijn door de jaren heen voorbij gekomen. Maar altijd bleef de drang tot schrijven bestaan.

Inmiddels knalt het vuurwerk vrolijk de lucht in, blijft de regen tikken en spelen de kinderen op het kleed. Het is vanavond oud en nieuw en terwijl de wereld zich opmaakt voor een nieuw jaar vol goede voornemens, heb ik enkel zin in het nieuwe jaar.

De zoektocht is klaar, het domein is aangepast en zo sluit ik mijn laptop af voor dit jaar. Het is een mooi jaar geweest, een jaar vol met pieken en dalen. Een jaar waar ik vele keren riep dat ik ziek was, een jaar waar ik veel heb mogen breien, naaien, spinnen en wat nog meer.

Een jaar waar ik begon met “go with the knitting flow” of “kostelijk breien” en dit ga ik in 2024 voort zetten. Net als deze blog en hopelijk blijven jullie het lezen. En heel misschien een kleine reactie? Dat zou stiekem wel leuk zijn.

Iedereen een heel fijn 2024 gewenst.
Boordevol creativiteit en goede gezondheid.
Tot volgend jaar.

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *